• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Stress, stress, stress

  Bläää. Jag orkar verkligen inte med all denna stress! Folk tror verkligen att man har all tid i världen på sig efter jobbet - men så är det inte alls, inte för mig i alla fall. Två dagar har det nu varit jobb, stall, och så fira min bror. Det verkar kanske inte stressigt men det är tider att passa (någorlunda i alla fall) och varje kväll rusar klockan så att jag inte kommer i säng förrän närmare 23 = INTE OKEJ. Uscha.
   
  Det borde/måste bli lugnare imorgon då jag bara ska rida Pärla. (Ååh, äntligen min Pärlefjun igen! Var hela tre dagar sedan jag satt på henne sist så jag har typ Pärla-abstinens ^^) Stallet ska fixas och sen ska jag ta det lite försiktigt faktiskt. Det kommer bli väldigt skönt faktiskt, att få andas lite. Myspys framför TV:n, tyvärr själv då min sambo jobbar eftermiddag men det får jag helt enkelt ta. Inga krav (funderar på om jag kan skita i att göra mat eftersom alla våra matlådor är fulla och vi äter ändå på jobbet..? Aja, får fundera vidare på det) men diska ska jag ändå "roa" mig med.
   
  Mina dagar är inte speciellt underhållande just nu. Det rullar på med jobb, stall, hushållssysslor och sova, från 05 till helst 22, en nu har det blivit senare. Hur hinner folk skaffa BARN?! Haha, det hänger väl på hur man prioriterar men ändå. Jag har fullt upp utan barn. :)
   
   
  Jag gjorde pasta och pastasås nyss så egentligen har jag bara två hållplatser kvar innan sängen; nämligen ducshen och tandborsten. Jag skulle så gärna vilja sova några timmar längre än till 05, snark....


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.