• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Skrittur med Jennie! :)

  Jag kom på den briljanta idén att ta med kameran ut till stallet när jag ändå hade ridsällskap! Så nu har jag äntligen lite nya bilder, framför allt på A! :)
   
  Bilderna kommer upp lite pö om pö i veckan - uppdelat på tre bildbomber och en sneak peak. Den sistnämnda kommer redan ikväll! Där är de bilderna som jag nog är allra mest nöjd med, iaf just nu.
   
  Vi ställde hästarna ute när vi gjorde iordning dem och det var inga som helst problem. Det tog dock sin lilla tid att att bli klar då allt tar längre tid (eftersom munnen går i ett hela tiden, haha). Sedan tog vi som sagt en hel del bilder också, och det tar sin lilla tid det med.
   
  Min porslinshäst A hade fått ett sår på kotan vb. Det hade runnit lite blod så det såg lite värre ut än vad det var. Jag tvättade lite och hon brydde sig inte alls om att jag var där och petade. I och med såret så ville jag inte ha de vanliga benskydden där, eftersom de skulle sitta rätt på såret i så fall. Så därför lindande jag även A's bakben. Hon var inte halt.
   
  Men sedan kom vi iväg och då skrittade vi flugebyrundan och hade lite travinslag. Det gick bra och A var lite taggad ibland och slängde med huvudet, annars var det finemang i stort sett hela tiden. Jag har inget att klaga på och jag vet att det kommer bli svårt för oss båda att behärska oss när sadeln kommer på igen! Idag var sista dagen på den ordinerade aktiva vilan. Så nu skittar vi på i drygt två veckor och därefter får vi se vad som händer.
   
  Vi var ute i ca 45 min och det var inga problem för Jennie med Pärla. Hon höll henne oftast i ett bra tempo (Pärla är ju inte direkt känd för att vara snabb) och det var mycket trevligt med sällskap! :)
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.