• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Oooh, är såå sugen!

  När det väl är helg så hinner jag inte rida! Störande :) Har verkligen ett riktigt sug nu. Vill träna, träna och träänaaa! På söndag blir det ridning. Helst också klippning av P, men det återstår att se (hinner nog inte det). Sen ska jag även hälsa på en vän och hennes hästar. Var länge sedan nu! :)
   
  Så fullt ös även när jag tror att det ska bli "lugnt" :) Men vår tid kommer väl. Egentligen borde jag njuta av att det faktiskt händer grejer just nu. Rätt som det är så är det vinter och då vill man väl bara vara inne eller så är man ute och sladdar och kör upp alla pengar  ^^ Vi får se.
   
  Något jag märker att jag saknar är verligen en paddock/ridbana/ridhus. Det blir lättare att arbeta och framför allt träna på lydnad inne på en vettig bana. Men nejdå, vi gör så gott vi kan. Trots lite halvdana förutsättningar.
   

  Mina goda vän Jennie och min (håriga!) Pärleplutt!


  Kommentarer
  Lowa

  Vad sööt header du har!!

  2012-10-13 @ 16:25:42 | URL: http://lowagrann.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.