• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Ny jobbvecka och nya tag!

  Det är återigen dags för en ny jobbvecka och även detta är en vecka där det kommer hända mycket! Jag och min kille ska nämligen flytta och helst ska allt flyttas idag. Jag jobbar till halv fyra så det lär väl dessvärre inte bli någon motion av hästarna tyvärr då jag helt enkelt inte hinner med det. Nu blir flytten första prioritering.
   
  Sedan ska min bil lagas och så ska den in på ombesiktning. Självklart så skulle jag även vilja hinna rida/motionera hästarna så mycket som det går och så mycket som de bör gå. Men just nu får det bli vad det blir helt enkelt.
   
  Jag hoppas verkligen att helgen kommer bli lugn och skön! Det kommer jag behöva efter två veckors jobb och fullt upp hela dagarna. Kroppen säger nämligen ifrån litegrann. Så min "morot" blir alltså helgen. Jag ser fram emot den! :)
   
  Tanken är att slänga in en del tidsinställt för att ha lite rullians här. Det blir nog bra och inte helt dött även om jag kommer vara lite frånvarande. Det som finns att vänta är bland annat en annons och en "samanfattning" av min skitsommar. ^^
   
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.