• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Noll datortid

  Det är verkligen fullt upp just nu. (och det enda jag gör är att "gnäller" över hur mycket jag har att göra, haha.)
   
  I alla fall så har båda hästarna blivit ridna. Pärla var återigen mycket fin. Men tyvärr så hade jag lite problem att hålla om henne i slutet, som vanligt. Vi fick till en avsaktning som var riktigt bra, annars blir det mest "off" liksom och så blir det tvärnit något steg. Inget bra med andra ord. Ett par gånger fick vi även till en kanontrevlig lite mer samlad trav. Galopperna var inte riktigt lika fina, men de var inte dåliga. Vänster var fortfarande bättre. (Hon kollade på något i högergaloppen och tog upp huvudet osv. Fick lite problem att hitta tillbaka då.) Vi red bara ett varv runt dahlsedarundan, vilket var planerat då det blev tuffare igår. 40-45 min.
   
  A och jag hade nog vårt sämsta pass hittils. Dels var det ju väldigt blött och mörkt (vi har inte ridit så mycket i mörker än) och dels var jag väldigt hungrig och tappade koncentrationen. Så hon flöt ifrån mig lite och den där jäkla rumpan skjuter hon åt vänster och jag har problem att få in den efter man har galopperat. Det fungerar hyfsat innan galoppen men efter så är det som hon går på kol och hon smyger in i galopp mest hela tiden. Aja, det blir bättre med tiden. (och med mat i magen.)
   
  Men dessvärre är jag en elak hästägare idag (iaf om man frågar Pärla). De får nämligen stå inne inatt för både de och täckena måste torka upp lite. Jag slängde till dem två knökafulla ikeapåsar med hösilage så jag hoppas inte de klagar. Eftersom jag ändå passerar gården när jag åker till jobbet så svänger jag upp och släpper ut dem runt 6-tiden imorgon. (Det lär se ut som fan i boxen...)
   
  Jag som inte har någon tid till något alls egentligen, har tackat ja till ytterligare en grej. Hualigen. Lite undrar jag fakiskt hur fasen jag ska palla. Men det måste gå. :) Det är ett "jobb" och det handlar om en hingst - mer säger jag inte förrän det är dags (om det blir något av det, vilket jag hoppas!).
   
  Imorgon ska jag bara rida Pärla. Kollar man på vädret så ska det fortsätta vräka ner, vilket betyder att det inte blir någon klippning då heller. Aja, kan ju vara skönt att komma hem lite tidigare och få umgås lite med min andra hälft. :) (det händer inte ofta nu för tiden)
   
  Over and out.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.