• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Mitt och Pärlas 2013-mål

   
  Vårt offentliga mål 2013 är att kvala in till Fjord-SM som går av stapeln här uppe - nämligen i Tystberga utanför Nyköping. Ungefär 27 mil, hualigen. För mig, som kör max runt 10 mil till tävling, så är det rätt långt. Men jag är å andra sidan rätt bortskämd med tävlingar som ligger nära och av ekonomiska skäl åker jag oftast på de som ligger "runt hörnet". Men innan jag planerar för mycket så måste vi ju såklart kvala först. Annars blir det ingen resa (med häst) iaf :) Så rik är jag verkligen inte, haha.


  Kommentarer
  Retard Riders- Martina

  Lycka till, det fixar ni säkert :D!

  Svar: Tack! :) Hoppas det. Bara hon håller sig frisk och skadefri :)
  vinna.blogg.se

  2012-10-31 @ 19:08:10 | URL: http://RetardRiders.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.