• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Ligger efter!

  Ojojoj, vad jag märker av ett starkt datorberoende! Får ju nästan panik, hähä. Är iaf inte på något vidare humör just nu och är dessutom rejält hungrig och trött. Det är fullt håll igång från 05 till 23. Eller det var det igår och tyvärr lär det väl vara samma kaos idag. Det är en massa jag inte har hunnit göra än...
   
  Söndagens ridning: Pärla var mjuk och fin. Vi red dahlsedarundan har jag för mig och jodå, det var ett rätt bra pass. Med A gick jag en oplanerad sväng, som var tänkt att bara vara runt gårdsplanen, men vi gjode ett mörkertest och begav oss neråt skogen på den skogsvägen. Det var typ ingen reaktion och vi traskade vidare, utan reflex i mörket som sagt, och sedan var vi enda borta dit oljetorper. Jag hade klumpiga ridstövlar att gå i, då det som sagt var oplanerat att gå så "långt". Så på hemvägen hoppade jag upp på henne, med hjälp av en stubbe och så åkte jag häst hem. MYYYS! :) (Grimma och oknytet grimskaft. Hjälmen satt på huvudet iom att jag red Pärla före.)
   
  Igår stod de som sagt då det var fullt upp med flytten.
   
  Idag red jag i skogen med Pärla och så i byn innan vi red hemåt. En tjej som lånade häst i "grannstallet" (inte riktigt, men nästan) red ikapp oss när vi skrittade så vi tog sällskap. Trevligt! Pärla var pigg och stark! (vilket inte var så konstigt då vi sällan rider med sällskap.) Galoppen var väldigt markbunden, men hon hade ju fullt fokus på att röra sig framåt så fort som möjligt ;) (vilket inte var tanken, men hon försökte minsann!)
   
  Usch, jag ligger jättemycket efter vad gäller kommentarer och så, och tyvärr måste jag sticka nu så jag får skjuta fram det lite till. Sorry! :/
   
  Hörs imorgon eftermiddag/kväll!


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.