• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Kroppskomplex - ett privat skitinlägg

  Även om jag inte är världens mest feminina tjej så har jag några komplex. Det har nog alla?
  Men när jag märker att framför allt tjejer som inte har den där "modell-kroppen" kan vara glada, lyckliga och nöjda ändå - då undrar jag vad fan jag håller på med.
   
  Beroende på vilka kläder man har på sig, så kan man både framhäva och "få bort" vissa saker. Men jag skulle nog aldrig (man ska ju aldrig säga aldrig...) "våga" <- fel ord, men hittar inget bättre - eller känna mig bekväm, i ett tight linne, eller en sådan tight klänning och strumpbyxor/tights. Alltså nej. Jag skulle känna mig... stor? Problemet är att jag hatar min form på magen. Den är väl inte så stor egentligen, men den har världens fulaste form. Så sådana tigha grejer gör så att jag inte trivs eller känner mig bekväm. Därför går jag nästan alltid med tjocktröja, men under den har jag gärna ett tight linne.
   
  Det jag skulle komma till är att jag blir så imponerad av dem som vågar och trivs i tighta/utmanande kläder när de faktiskt har en "normal" kropp. Framför allt de som är kurviga eller till och med runda. Det är så fantastiskt att se hur de är nöjda med det de har och stolt kan visa upp det. RESPEKT!
   
  Därför känner jag mig så himla töntig när jag går där i mina XL-tröjor, haha ;) Och nej, det är sällan jag bryr mig om vad andra tycker. Jag är slarvig med att borsta håret och "fixa till mig" (typ sminka, och greja). Ska jag göra något; som när man var i skolan, ska va på stan, ska ut på kvällen eller wtf, så får de fan ta mig som jag är! Det har hänt mååånga gånger att vi har åkt ut på kvällen och jag har hjälmfrisyr och mjukisbyxor. Enkelt och inga tydliga former.
   
  Något jag trivs i är mina jobbarbyxor. Enligt mig är det ett riktigt snyggt klädesplagg! Man har plats för allt man behöver i alla fickor (jag har aldrig någon väska. Hatar att släpa runt på en sådan störande grej! I vägen och... bara klumpig. Nej fy! Fickor är grejer det!).
   
  Poängen var alltså att alla de som ser ÄKTA ut och inte döljer det. DE är imponerande människor som fler borde ta efter. (Även jag...) Det är vackert att vara nöjd och glad.
   
  Bara för att magen ser platt ut här, hahaha. Fan, sånt ska man ju inte "förespråka"  - vilket jag INTE gör. Jag är bara ärlig. Vem skulle inte tacka nej till en platt, vältränad mage? ;)
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.