• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Jobbar på det

  Jag har ganska stora problem faktiskt. Problemet gäller att vi inte har internet än. (GAAAAH!) Har ju det på telefonen, vilket jag använder som en tok, men det är inte samma sak som att sitta vid datorn. Så jag försöker verkligen passa på att sitta vid dator med internet när det finns möjlighet - som nu till exempel. Jag har precis ridit och har gått in i huset för att byta om och vänta en stund på att Emil hör av sig, annars ska jag snart ringa och se hur det går för dem.
   
  Annars då? Jodå, det verkar rulla på faktiskt. Förutom hästarna och det, så lyssnar jag just nu på fulmusik (det är något visst med att dra på lite "skräp" från när man var yngre ;) haha). När jag kommer hem igen (åå, det är verkligen inte "hemma" än. Säger som en bild jag såg på FB: "Hem är där hästarna är". Det stämmer verkligen!) och så ska vi göra mat. Idag blir det sipla makaroner och köttbullar. Vi har annars skött det där med maten himla bra nu den här veckan faktiskt, till exempel: pasta och köttfärssås, ris och kycklig, potatis och lax, och så idag då pasta men imorgon blir det finmiddag; potatisgratäng och köttbitar. Men det kostar att äta "bra"! Hua, jag har handlat för över 2000 kr på en vecka och än har vi inte ens allt! Samtidigt så är det en riktigt bra känsla när man vet att det finns mat (mycket mat) och allt man köper får plats (vilket det inte gjorde i den förra lägenheten). Så jodå, det fungerar bra.
   
  Imorgon ska vi tvätta och så ska jag skritta ut en sväng med min kära vän Jennie. Det blir skritt med travinslag, skitsnack och skvaller. Haha, njae, men det blir trevligt! Var ett tag sedan vi umgicks nu då jag jobbar. Jag är för övrigt kvar på samma industri även nästa vecka och det känns bra.
   
  Jag slänger upp ett inlägg om dagens ridning senare och när jag kommer in ska jag greja med en film jag filmade innan. Dessvärre är det oklart när (och OM) den kommer upp (pga internet) - om jag ens lägger upp den som en film? Tanken är iaf att ta bilder ur den då jag aldrig har någon som fotar. Då är det lättare att filma en skvätt och printa därifrån. Det blir inte samma sak, men bättre än inget.
   
  Ha en kanontrevlig lördag! (Jag själv har världens tävlingsabstinens! :( Men får väl nöja mig med att läsa om alla andra som tävlar... Ååh, sugen blir man minsann!)
   
   

  JA, jag har bildbrist...
   


  Kommentarer
  Retard Riders- Martina

  SV; Ja verkligen surt att bedöva när det var såpass lätt för en hovslagare att hitta egentligen :/ men men, bara bita i det sura äpplet som man säger. Hon är A2 försäkrad, får se vad priset hamnar på när räkningen kommer. Kan absolut skriva det sen :)

  2012-10-06 @ 18:30:14 | URL: http://RetardRiders.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.