• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Inget blev som planerat

  Medan jag jobbade funderade jag ut veckans motion av hästarna. De kommer tyvärr stå både fredag och lördag så då ville jag lägga upp det vettigt utefter det. A ska gå varannan dag tänkte jag, och eftersom hon gick igår så skulle det bli tisdag och torsdag, och så söndagen med. Pärla ska ju numera gå så normalt som möjligt, men med lite fler vilodagar så hon hinner ta igen sig. Så Pärla skulle gå idag, tisdag, onsdag och torsdag, samt söndag.
   
  Men så kom jag på att min bror ska firas imorgonkväll så då kommer jag inte hinna rida båda, därför skulle båda ha gått idag och så skulle A få gå både onsdag och torsdag, samt söndag. Pärla fortfarande samma dagar som nyss.
   
  Detta var vad jag tyckte verkade vettigt - tills jag kom ut till gården och hovslagaren hade glömt att höra av sig att hon skulle upp idag, haha. Så den planen blev jämnad med marken ;) Men det var akut med skoning så det var såklart bara för henne att svänga upp.
   
  Planen blev alltså helt omvriden ytterligare en gång. Familjen firade min bror litegrann idag så jag hann inte rida. Men min syster är och hälsar på (hon bor egentligen i Kalmar nu för tiden) så vi ska förhoppningsvis rida tillsammans imorgon. Så om det blir som planerat är tanken att Pärla går tisdag, onsdag, torsdag och söndag denn vecka, medan A kommer gå tisdag, torsdag och söndag som det ser ut nu. Jag kanske byter någon dag om vädret är skittråkigt.
   
  Haha, det gäller att vara flexibel! ;) Dessutom är ju ingen av dem i någon vidare "tävlingskondis" så just nu kan jag pussla lite och så, och så är det inte hela världen om det blir någon mer vilodag just nu. Men resten av veckan hoppas jag blir som jag skrev. (:
   

  Gillar bilden :)


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.