• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Ingen klippning

  Det blev alltså ingen klippning igår. Jag tycker det var för blött och fuktigt. Ute regnade det, så dels var ju Pärla rätt blöt och även om hon torkade till så var det för fuktigt. Samtidigt är stallet ganska "öppet" eller så, så när det är blött ute är det även hög luftfuktighet där inne och jag vill inte ha in massa elektronik som kan förstöra eller för den delen bli förstörd. Så vi avvaktar helt enkelt. Förhoppningsvis kan jag nog klippa henne imorgon. Men det beror såklart på vädret.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.