• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Information av A!

  Från självaste uppfödaren; Stal Nachtegaele. De har stavat hennes namn olika på hemsidan och i passet. Här är en direkt översättning via google translate:
   

  Rosita van de Nachtegaele
   
  "Alleccis av Nachtegaele är en dotter till Opium Laubry X Rosita på Nachtegaele. Samtidigt Alleccis länge varit under sadel. Under säsongen 2004 kommer att ge dig sin syn på en av matcherna.


  Alleccis har ärvt mycket av sin mor! Liksom sin mor, hon är inte den största, med mycket vitt på benen och huvudet. Dessutom, de gillar sin mamma ungefär samma mjuk rörelse och viljan att arbeta.


  Fadern till Alleccis, Opium Laubry, gick igenom framgångsrik idrottskarriär, med många platser heder:

  som 4-åring vinnare av klassiska cykel och finalist i den belgiska mästerskapet i Gesves;
  som 5 - och 6-åriga vann han flera priser i cykeln,
  som 7 år gammal började han sin internationella karriär med klassificeringarna vid CSIO av Maubege-Filot och Leeuwarden;
  som 8-åring var han redan sexa i rättegången fäder i världen vid den internationella hoppning i Moorsele.
   

  Hans enorma förmåga och unika hoppteknik, tillsammans med sin gyllene karaktär och arbetsmoral, ärvde han utan tvekan hans ättlingar.

  Far till Opium Laubry är den berömda Voltaire, internationell showjumper enligt Jos Lansink. Flera ättlingar Voltaire är aktiva i internationella hoppning, vars mest kända Ten Cate Finesse (under Emile Hendrickx) och Kannan (under Michel Hecart).

  Mor till Opium Laubry, Grandinne Den Laubry, är en dotter av monumentet Grande, som också farfar av ursprungsceller Grannus. Hon bär blod av den berömda Hannover far Wendekreis, Waidmannsdank XX och Duellant.

  Mamman är Rosita den Nachtegaele mycket lite i sporten. Om fyra-och fem-åriga hon visade sig mycket alert och hårt arbetande. På grund av sin flexibilitet i hopp beslutades i början av sto främst använda sina färdigheter för att passera genom avel. Hennes äldste ättling, Waldo den Nachtegaele (v. Quickfeuer i Koekshof), född 1999 och år 2003 såldes till Taiwan."
   

  Opium De Laubry


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.