• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Here I am

  with a fucking iiiinterneet! Nejdå, men det är lite som himlen..? ;) Sitter alltså i lägenheten och har internet via mobilen (den där utdelningsspoten eller vad det nu är och heter). Skönt som fasen faktiskt. :)
   
  Jag har klippt ihop filmen, och började ladda upp den - MEN, det gick inte. Den var alldeles för stor för det klena internetet via fånen. Så när den bara stod och tuggade vid 96% och Emil dumförklarade (hähä) mig för att jag inte begrier vad de olika siffrorna och bokstäverna betyder (dvs 109 mb via mobilnätet?) så var jag tvungen att skita i det. Surt. Så det får vänta några veckor tills vi har riktigt internet. (:
   
  Bilder printade jag ur också. Det blir inte alls samma sak som riktigt bilder, men har man ingen fotograf så får man göra det bästa av situationen. :)
   
   
  Vad gäller resten av kvällen så kommer jag (tyvärr) bli chaufför ikväll. (Dessutom ska jag, som är trogen volvonörd, köra BMW. Nejdå, det är inte så farligt, hähä.) Jag vill ju inte ha en sen kväll/natt! Uää. Vill sova tidigt, haha. Störd ungdom man är alltså ^^ Sova vid 22 när det är helg haha. Aja, jag ser fram emot morgondagen i alla fall! Blir kul att ha sällskap på hästryggen.
   
   

  Mitt hjärta klappar för gult.


  Kommentarer
  julia

  Sv; okej:) tack! Hur ofta tävlar du?
  Kram

  2012-10-07 @ 10:16:50 | URL: http://juliaroz.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.