• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Hepp, dags att göra nytta

   
  Jao, det kanske är dags att göra lite nytta? Typ att betala veterinärräkningen som kom idag och kolla över hushållsekonomin. Jag är för övrigt väldigt glad åt mitt lilla "extrajobb" för tack vare det så har jag ju faktiskt råd att åka med Pärla på lördag. :)
   
  Något annat jag hade tänkt att göra idag är att byta tillbaka till min gamla mobil. Jag klarar inte av en jävla dag till med den samsung-skiten jag har nu! När den är fulladdad tar det ca 20 min innan den varnar om dåligt batteri. En minut senare varnar den igen och "halvsläcker" skärmen (ström-spar-läget), och sekunden efter så dör den. &#¤!$£@!! Så nu får det bli den andra, även om jag fick tuppjuck på den med för ett halvår sedan (därav bytet).
   
  Jag förstår att det med största sannolikhet är batteriet som ger upp, men det är inte allt som är fel på den skiten! Högtalaren är kass så signalerna SKRIKER (inte alltid, men ofta och det är ju inte lite störande. Det liksom "slår igenom"), och så kan man inte använda kameran när det är lågt batteri = nästan hela tiden... Dessutom är den slö, "hoppar runt" när man surfar och jao, min största fiende. *moget att spy över en produkt såhär, javeeet*
   
  HEJDÅ SAMSUNG - HEJ HTC (IGEN)!
   
   
  Skaffa ALDRIG en sådan här samsung galaxy ace. Det är tamefan den sämsta skiten som någonsin uppfunnits!
   

  Inte för att den här får toppbetyg heller kanske, men den håller minsann batteritiden bättre, det går att fota även om batteriet är lågt och högtalaren är HEL. Så just nu känns det som ett steg upp igen.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.