• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Gårdagens ridning - Pärla

  Jag och Pärla hade som sagt lite småbråttom, och dessutom gick hon hårdare när jag och Becka red. Eller hårdare och hårdare, det var längre. Så jag tyckte inte att det gjorde något att hon "bara" fick gå dahlsedarundan.
   
  Eftersom det har gått så himla bra att rida henne utan stigbyglar så fortsatte jag med det. Hon var återigen jättefin! När vi började närma oss slutspurten på rundan (hähä) så travade jag henne och gjorde lite skänkelvikningar på grusvägen, och där var hon nog lite extra fin. Mjuk i munnen och sidorna, samt framför skänkeln. Annars är vänstergaloppen helt underbar just nu. Höger är väl den hon egentligen har lite lättare för, men nu är det som sagt vänster som är som en saga. Förhållandevis hög form, rund och med tryck. Det är helt fantastiskt att sitta på henne när hon går så! Mina fina häst! :)
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.