• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Gårdagens ridning

  Jag red med min syster; hon hade Pärla (no shit? haha). Vi red i skogen, ner mot byn men tillbaka på den andra grusvägen in i skogen igen, skrittade uppför halva himlabacken (klätterbacken), red ner mot byn igen och så dahlsedarundan hem. Det tog lite mer än en timme men vi skrittade både fram och av väldigt länge, samt tog det väl ganska lugnt på turen.
   
  Jo, alltså jag har fått "order" om att rida Aleccis normalt; dvs lugnt med i alla gångarter. Så jag provade att galoppera lite (var typ två månader sedan sist!) och ja, haha, vad ska man säga? ;) Glad häst! Dessutom glömde jag martingalen med! Så ibland när hon slog med huvudet så saknade jag väl den lite, men trots det så gick det över förväntan.
   
  Men hon stressade ju en del så hon blev väldigt svettig (hon är inte klippt), så jag ska klippa henne så fort som möjligt. Dessvärre är det tidigast söndag men jag vet inte om jag är så sugen på att klippa häst då, så i värsta fall får det bli nästa helg... Dock känns det rätt surt, så jag ska se vad jag kan hitta på (och eventuellt prioritera om lite).
   
  För Pärla och Becka verkade det gå bra. Jag hörde inga klagomål direkt (förutom hennes slowmotion-skritt).
   

  Sommaaaaar!
   
  För dagen vet jag inte än var jag och Pärla ska rida... Blir väl runt i byn/skogen som vanligt antar jag. :)


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.