• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Ganska mycket häst

  Började dagen med att klippa Pärlahäst. Jag lyckades faktiskt klippa hela henne med den "stora" (riktiga) maskinen. Woho, så det gick på halva tiden. Men Pärla hade väl lite invändningar, haha. Dessvärre var skären ganska kassa så det blev inte vackert. Det skiter jag i, för det är ju inte för den anledningen jag klipper henne. Nu är hon redo för morgondaens "comeback"! :)
   
  Därefter red jag henne och idag körde vi på utan stigbyglar igen. Jodå, jag är nöjd. Hon var fin och arbetade på bra (och vad skönt för oss båda att slippa den där tjocka pälsen!). Så det känns som sagt bra.
   
  I och med att jag hade en tid att passa och klockan tickade på, så blev det bara en kortis med A. Dahlseda på 35 minuter. Vad hon stressar alltså... Måste på något sett komma på en lösning på hur vi ska kunna rida på någon bana för det behöver vi verkligen.
   
   
  Sedan tuffade jag in till lägenheten och så fick det bli en snabbmiddag innan det bar av till det nya "projektet", eller ja, jobb är det ju. Han gjorde vad han skulle, så jag klagar inte. På onsdag fortsätter vi. :)
   
  Nu ska jag äntligen låta mig ta det lugnt och vila lite. Det behövs! Genast känner jag hur fruktansvärt trött jag faktiskt är. Så, som sagt, nu blir det lördagsmys :)
   
   

  I september efter en promenad.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.