• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Förra helgens klippning

  Det var dåliga skär så det blev inget vidare, men jag lyckades (tack och lov!) klippa även den främre delen av hästen med samma (stora) maskin som jag annars bara brukar ha i höjd med sadelgjorden och bakåt. Men nu gick det som sagt att klippa även där framme så det blev inte riktigt lika skitfult som det brukar bli. (Eller jo, det blev fult pga skären.) Men aja, nyklippt häst.
   
  Jag som tycker(/tyckte?) hon var riktigt fet! Jämför man med många andra sk "tävlingsfjordar" så är hon i rätt bra form. Men lite hull har hon allt. Vilket jag inte borde gnälla över, då hon som sagt stod ett tag samt stödfodrades när hon inte behövde pga A. Så jag ska nog inte klaga. Bara att kämpa på och motionera vidare :)


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.