• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Fina, fina Pärlahäst :)

  Dagsformen hos mitt Pärlefjun!
   
   
   
  Underbart vacker om jag får säga det själv :')
   
  Det har verkligen "hänt" något (positivt) i ridningen. För nu det senaste året har hon varit så himla fin, dock lite upp och ner beroende på dagsform osv. Hon har aldrig varit så fin ridmässigt som hon är nu och, sedan i höstas ungefär.
   
  Idag red vi i skogen, ganska länge, och sedan skrittade vi upp- och nedför halva himlabacken. Därefter fortsatte vi ner mot byn, tog ett varv runt flugeby och därefter hem. En runda på 1h 10min som var ganska krävande. Hon var mjuk och fin, bjöd framåt och svarade direkt både fram och tillbaka. Jag red återigen utan stigbyglar. Tagga, tagga! :)
   
  Jag är såååå sugen på att starta KM-dressyren, men jag kan inte. Det går verkligen inte pga vänster axel. >< Så surt. Hade garanterat anmält oss dit annars, men skitsamma. Det kommer fler gånger :)


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.