• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • En dag inte så lik andra dar

  Fiiikaa! :D Idag har jag och min goa vän Jennie fikat massor hos vår fd högstadielärare och mentor. Det är alltid lika trevligt och man blir alltid lika välfylld av bakverk, haha.
   
  Hästarna fick mat och vatten tidigare idag och tyvärr så fick de vila idag. Men imorgon ska jag ta tag i motioneringen igen och då är tanken att båda ska gå. (A lugnt förstås.)
   
  Jag har sökt ett par jobb med, så nu är det bara att hoppas på det bästa - igen :)
   
   
  Jag var även ute hos hingsten tidigare och idag hade han faktiskt lite egna invändningar. Det är såklart sådant man får räkna med, så nästa gång går vi tillbaka ett steg och hoppas att han ska vara medgörlig igen. Tonårsgrabbar alltså, haha! ;)


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.