• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Dagens ridning

  Red Pärla. Hon går i stort sett normalpass nu. Men i och med att hon är tjock och har tappat en del kodis och så, så blir det ändå ganska svettiga pass. Jag red återigen utan stigbyglar och hon var skitfin idag med! Galoppen var TO DIE FOR! Underbart tryck och en bra, bärig form - oooh mums! Vi red dahlsedarundan och därefter i skogen. Innan vi skrittade av så tog jag två små språng (lägre än knähöjd). Hon har saknat att hoppa! ;) Men vad svårt det var att komma rätt på det där lilla sketna hindret! Haha, blev fel på det första men bättre på det som kom efter. (: Vi var ute i 55 minuter och därefter spolade jag benet som vanligt. Fina, kära hästapållen! :')
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.