• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Dagens ridning

  Pärla och jag red dahlseda + flugeby, 45 min, jogging. Ganska kravlöst och inget svettigt pass utan bara lite ederlig motion. Hon var mjuk och fin.
   
  Trots halv storm, grövre duggregn och mörker så tog jag ut A en sväng. Barbacka med fleecetäcke (och reflexer ofc), dahlseda skritt och en del trav, 35-40 min. Jag red faktiskt med det nya tredelade bettet och jodå, det fungerade väl. Men hon var himla pigg. I traven bara trippade hon så det var svårt att sitta bra, och eftersom hon har fått stå en del nu så fanns det ju en del "otäcka" saker att kika på. Hon fick iaf lite motion och hon var helt torr (inte svettig alltså, det regnade ju) efteråt, så det var ju bra.
   

  Finisarna!


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.