• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Dagens ridning

   
  Jag hade en mindre tanke på att rida båda idag. Först Pärla och sen A en kort, lugn barbackatur som igår. Men på väg ut till gården svängde jag förbi och köpte foder och broddar, och så sprang jag på svärmor. Så vi tjötade bort en stund och vips så sa klockan att det räckte med en ridtur idag.
   
  Det känns rätt onödigt att ta barbackaturerna i mörker när hon redan är lite tittig efter all vila hon har fått och så är hon rätt taggad. Därför avvaktar jag och så blir det ridning när det är ljust. Pärla går som sagt först, så att byta och ta A först och P efteråt kommer inte på tal. Rätt ska va rätt! :)
   
  Jag och Pärla red mot skogen och när vi hade kommit en bit mötte vi min kompis mor. Så vi vände och så red vi tillsammans. Eftersom jag rider med sällskap på sällan så uppskattar jag att ta sällskap och snacka lite. Det var alltså trevligt. Jag och Pärla fortsatte sedan neråt och så tog vi dahlseda"-hållet" hem. Vi var ute i ca 1h 10 min, men det blev rätt lugnt med skritt och trav i början, och bara galopp några hundra meter i slutet och i backarna innan avtravning och avskrittningen. Hon var mjuk och fin.
   
  Gammal, gammal bild. Amy och Rocky (som inte har något med dagen att göra för övrigt, haha.) Och så jag och min Pärlahäst :)


  Kommentarer
  LINNPLINN

  SV: Först och främst så sparar jag inte kommentarer som innehåller svar. Vill endast ha kommentarer som relaterar till det jag publicerat. :) Men tack för de varma orden!
  Jag bor i Örnsköldsvik och enligt eniros vägbeskrivning har jag runt 98 mil till Ullared - har vidare aldrig varit där. ;)

  Svar: Okej :) Ojdå, jag förstår att du inte har varit där, haha. :P
  vinna.blogg.se

  2012-10-30 @ 21:15:52 | URL: http://kufisk.blogg.se
  Retard Riders- Martina

  SV; Ja, tror många känner så tyvärr :( sen är det lättare sagt än gjort att ta tag i sitt liv, haha :/

  Svar: Ja, usch. Livet har allt för många och höga krav tycker jag!
  vinna.blogg.se

  2012-10-31 @ 19:08:51 | URL: http://RetardRiders.blogg.se
  Emely Björkqvist

  riktigt fin blogg du har! :)
  kanske följa varandra på bloglovin? <3

  2012-10-31 @ 19:19:10 | URL: http://emelybjorkqvist.blogg.se/
  LINNPLINN

  SV: Haha. Ja visst, men en dag ska jag minsann ta mig dit! Inte så svårt med tanke på hur mycket A ääälskar att köra bil. ;)

  Svar: Det låter bra - men kostsamt! Haha, det är ju inte direkt billigt med soppa ^^
  vinna.blogg.se

  2012-11-01 @ 12:16:56 | URL: http://kufisk.blogg.se
  LINNPLINN

  SV: Fast A ser inte bensin som en kostnad. :)

  Svar: Nu förstår jag inte riktigt..? Min bil drar runt litern/mil och det märks i plånboken när man nöjesåker, haha :)
  vinna.blogg.se

  2012-11-01 @ 14:04:28 | URL: http://kufisk.blogg.se
  LINNPLINN

  SV: A har bilar som fritidsintresse och han kör gärna hem mig, eller hämtar mig när jag ska till honom och det blir fram och tillbaka ca 30 mil. Han skiter i kostnaden, bara betalar och ser glad ut.

  Svar: Haha, om det ändå vore så! Både jag (gick fordon på gymnasiet) och min kille har bilar som ett intresse. Men även om det är kul så kan ju plånboken säga ajaj. ^^ Men jag förstår att du gärna åker förbi Ullared om han bjussar på resan :)
  vinna.blogg.se

  2012-11-03 @ 00:17:51 | URL: http://kufisk.blogg.se
  LINNPLINN

  SV: Jag förstår honom inte och får säga till på skarpen om jag ska "slippa" få skjuts hem >.< Det är inte särskilt ekonomiskt att han kör runt så mycket men han drar in på annat istället som han anser är oviktigt. Så ibland får jag ta fram boxarhandskarna ;)

  Svar: Haha, men hellre att det är åt det hållet än tvärt om! Han kunde ju ha varit en riktig snåljåp! :P
  vinna.blogg.se

  2012-11-03 @ 00:24:00 | URL: http://kufisk.blogg.se
  LINNPLINN

  SV: Han får hellre snåla med bensinen och köpa blommor åt mig, haha ;)

  Svar: (y) Vet han om det eller är det telepati som gäller? :P
  vinna.blogg.se

  2012-11-03 @ 00:46:33 | URL: http://kufisk.blogg.se
  LINNPLINN

  SV: Telepati... Eller inte till 100% eftersom han vet att jag gillar romantiska små saker som prylar och blommor (trots att blommorna för det mesta dör inom en vecka). Haha ;)

  Svar: Haha, han verkar uppenbarligen inte tycka att det är särskilt kul att shoppa blommor och dyl. Fast iofs så behöver han ju inte göra det, utan det räcker ju med lite klick på datorn nu för tiden. :) Kärleksprylar kan man förresten köpa i Ullared ;) haha
  vinna.blogg.se

  2012-11-03 @ 15:06:05 | URL: http://kufisk.blogg.se
  LINNPLINN

  SV: Haha han vill egentligen göra/köpa allt jag vill (som följt honom från tidigare förhållanden där han utnyttjats) men jag sätter stopp :)
  Nej precis. Det duger annars gott och väl med att han lagar god mat och kan pussas ordentligt OCH offentligt! ;)

  Svar: Eller hur sånt är viktigt! (Att visa känslor offentligt, alltså.) Jag håller verklien med! Hellre en frivillig bukett blommor en gång om året en tjugo "tvingade" saker i veckan: :O
  vinna.blogg.se

  2012-11-07 @ 01:00:39 | URL: http://kufisk.blogg.se
  LINNPLINN

  SV: Jo minsann, annars är det bara skräp man funnit. Kärleken ska ju synas även utomhus, för alla Nicke-nyfikna!
  Haha jaa och jag som inte ens gillar att ta hand om blommor känner mig lättad över att jag ännu bara fått en trisslott ;) Men även massor av god mat, charmiga grimaser och allt vad en relation behöver! ♥

  Svar: Haha, vad mysigt att du räknade med grimaser! :) Sådant som jag lätt glömmer och kanske borde värdesätta och framför allt lägga på minnet. Men buketter behöver man ju inte sköta. Sätt dem i vatten och så blommar de så länge de blommar. Smidigt men ändå livs levande blommor! :) Förresten, om det hade varit storvinst på trisslotten tror jag minsann inte du skulle misstycka :P
  vinna.blogg.se

  2012-11-09 @ 01:57:40 | URL: http://kufisk.blogg.se
  LINNPLINN

  SV: Jo men det är ju sådant man behöver :) Så absolut bör du värdesätta dem, kläm in det i hjärnhalvorna lite smidigt! ;)
  Nej men jag vet aldrig var jag ska placera dem heller, de är mest bara i vägen och när de väl blommat ut så tar det flera veckor innan jag slänger dem - eftersom de i grunden hade ett gott budskap. Haha...
  Pengar gör en inte lycklig, samtidigt som de verkligen gör det. Det var 60 riksdaler på trisslotten. Jag hade köpt två, han hade köpt två och vi bytte en av dem mellan varandra. Tre av dem var nitlotter och jag tog som skrivet hem vinsten på 60. Bytte den mot två nya och en utav dem var det 60 på, så nu vilar den tryggt i plånboken någon månad innan jag återigen provar min tur ;)

  Svar: Synd det inte var några nollar till efter de där "60". :) Eller hur, mycket kan man köpa för pengar, men inte ren lycka. Dock kan man ju köpa sig en väg till lycka, men om det är rätt väg - det vet man inte förrän efteråt. (:
  vinna.blogg.se

  2012-11-13 @ 01:32:29 | URL: http://kufisk.blogg.se
  LINNPLINN

  SV: Haha ja mycket synd men det är bara att fortsätta hålla tummarna, och hoppas på tur i spel! ;)
  Jag menar ju det. :)

  Svar: Väljer du hellre tur i spel än i kärlek? :P Varför inte ha tur i båda annars :)
  vinna.blogg.se

  2012-11-13 @ 20:46:18 | URL: http://kufisk.blogg.se
  LINNPLINN

  SV: Haha nej verkligen inte - hellre tur i kärlek än spel!

  Svar: Absolut :):)
  vinna.blogg.se

  2012-11-14 @ 23:58:47 | URL: http://kufisk.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.