• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Dagens ridning

  PÄRLA: Goa, underbara häst! Vi red lite annorlunda idag, men i byn och på cykelvägen. Tanken var ett pass med lite mer galopp och träna upp kondisen. (På jobbet brukar jag oftast sitta ner och jobba, men det jag gjorde idag innebar att stå hela dagen, så benen var rätt slut redan där.) Även idag struntade jag i stiglädren. Det tog inte lång tid förrän benen "la av". Pärla var fin, och jag kan bara skylla på mig själv att jag tappade henne i slutet då jag verkligen inte orkade hålla om. Hejhej spagettiben. Rundan tog ca 50 min.
   
  ALECCIS: Ûberpigga, lilla stora häst! Jag misstänkte att hon skulle vara eld och lågor, men jag hade fel - hon var ÄNNU "värre" än så! Aspigg och försökte få sin vilja igenom via diverse ryck, slit, skutt osv. Det gick mestadels på snedden och hon gjorde sina kaninskutt, haha. Satt och skrattade där uppe, hon är verkligen helt annorlunda jämför med Pärla. Det gick bra, fast en gång när vi skulle passera den liiiivsfarliga järnvägsövergången, hoppade det samtidigt förbi Belgiskvarmblodsätande rådjur på andra sidan och sedan kom även en bil = mycket för en orolig häst att ta in. Men efter en, två vändningar så var vi på'at och det var inga större problem att passera. Vi red dahlseda och flugebyrundan och en stund stannade vi och pratade lite med, så det tog också ca 50 min.
   
  Jag är SÅÅÅHÄÄÄR glad över mina hästar. Men tyvärr är jag inte lika glad över att jag inte kan rida förrän på söndag nästa gång... -.-' Det är låååångt dit.
   

  Och så går gamla bilder om och om igen. Precis som vanligt ^^


  Kommentarer
  Nathalie

  Vilken fin blogg du har!
  Har en läsarfråga som handlar om hur du lägger upp din framridning, samt hur länge du rider fram :) Svara gärna på den! http://granaryttarna.blogg.se/2012/october/framridning-hur-jag-gor.html#comment
  Ha en bra fredags kväll :)

  2012-10-12 @ 17:41:10 | URL: http://granaryttarna.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.