• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Dagens ridning

  Det börjar nog bli rätt tjatigt nu, men även idag blev det utan stigbyglar och vi red först i skogen och därefter ett par varv runt flugebyrundan. Som vanligt så tappat jag henne i slutet, men resten var bra. Det rullar på, på den nivån just nu känner jag. Förutom att det blev ett mindre bakslag då galoppen inte var riktigt lika fin, men den var inte dålig heller. Vi kämpar vidare. (Jag har paddock/ridhus/ridbane-sug! Vill rida på riktigt! Men får nöja mig med grus- och skogsvägarna ^^)
   
  När jag precis skulle rida kom jag på att jag eventuellt skulle ha klippt henne idag. På något sätt hade jag glömt bort det (räknade väl med att det skulle vräka ner idag också), så hon har fortfarande lurvpäls och hon blev riktigt, riktigt svettig idag.
   
  Ooh, vilken glad häst! (Haha, eller inte ^^)


  Kommentarer
  Julia

  Sv; okej, jag själv ska till skolan & sen till ågesta & rida:) Vad görs?
  kram

  2012-10-17 @ 07:26:03 | URL: http://juliaroz.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.