• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Blogghästar

   
  Ja, nu kom vi då till det inlägget där jag tänkte dela med mig om mina favoritblogghästar. Eller njae. Gillar många av det man ser, men här kommer de som jag skulle ha sagt att jag "vill ha" om jag var sådär i 10-års åldern. (Allt är för övrigt baserat på uppfattningen man kan få i text, bilder och vissa filmer.)
   
   
  Först och främst får jag väl börja med Tyra Sjöstedts Landfried, som finns att läsa om på darios.se. Han har egen motor, ett eget "tryck", en hoppvilja och ja, han verkar ha många bra egenskaper som man letar efter i en hopphäst för lite större klasser.
   
   
  Men om vi ska vara mer "realistiska" (fast ändå inte) så är väl en av Kristina Wargs försäljningshästar, nämligen Carla Bruni, mer intressant. Även hon besitter ungefär samma egenskaper som Lalle här över. Hon bjuder mot hindren, men stressar inte i sprången utan hoppar väldigt väl. Även hon har egen motor, och verkar ha ett hjärta för hoppning. Hon finns för övrigt på kristinawarg.se.
   
   
   
  Jag tror det är någon av dessa jag skulle ha valt om nivet, man fick den ;) haha, stört att ens tänka så, men det jag menar är att jag inte VILL ha dem, men de verkar ha det jag vill ha i en häst. Bättre så?
   
   
  Om vi leker med tanken att jag istället var en sådär 13-14 år så hade jag istället LÄTT "valt" denna - nämligen Madernas Princess of Dai. En Welsh Cob, C-ponny, ett fuxsto med bläs och vita strumpor. Här är en ponny som hoppar hus! Och även hon, precis som de över, brinner för att hoppa. Hon är inte alls tränad länge (tidigare bara grundriden) och är nu placerad i LA+5. Det är en ponny som helt enkelt bara hoppar högre om man höjer hindren. Hon verkar vara en fantastisk ponny! Det är Fanny Kargede som rider henne; fannykargede.blogg.se.
   
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.