• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Att galoppera ärevarv

  Jag kan tycka att det är okej när ärevarven ibland blir i "fel" varv och ibland i "rätt" varv när det är en liten lokal ponnytävling. Men allt för ofta ser man ärevarv i fel varv - och ja, det är så viktigt att det ska vara rätt!
   
  Det samma gäller hur de placerade har ställt upp sig när de ska få sina rosetter och priser. Segraren och därefter fallande med tvåan, trean osv, inget konstigt där. MEN det är såklart sett från publikens håll; dvs publikens vänster och "fel" för de placerade.
   
   
  Så när ryttarna kommer in på prisutdelning ställer de upp sig med segraren längst åt höger, för dem. Rosetterna hängs på vänster sida om pannbandet, och efter hälsningen sätter segraren av i HÖGER galopp så resternade ryttare snyggt och smidigt kan hänga på.
   
  INGA BEKYMMER :) Så enkelt, så snyggt och såå effektfullt! :)


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.