• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Att arbeta med en hingst

  Det har jag inte gjort tidigare. Eller alltså jag har ju lett en hingst och klappat på en, men aldrig som sagt jobbat med någon. Så det blir kul. (I och för sig verkar denna kille väldigt lugn och snäll, men skenet kan bedra!)
   
   
  Vissa saker är fortfarande oklara och vi/jag håller på att lägga upp ett schema och planera lite. Det kommer innehålla två dagar hingst, och resten av veckan mina egna ston. Ingen stallfri dag framöver, alltså. Jag har inte några vidare tävlingar planerade så det gör ingenting att mina båda går 5 dar i veckan, och troligtvis kommer väl A gå snäppet mindre men det beror på hur hon känns, hur vädret är och så vidare. Hon ska ju bara hålla "halvfart" i vinter.
   
  Så, just nu är det så här det ser ut. Och vem vet - kanske ökar min hästflock till våren? (; *sssch*
   
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.