• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Återigen ny vecka

  Jag är uppe och har ätit och sådär, så snart blir det att åka till jobbet. Jag hoppas att (arbets)dagen rusar iväg, så jag får åka ut till hästarna sen. Jag har funderat lite hur jag ska göra med A, men det får nog bli varannan dag den här veckan och så blir det förhoppningsvis varje dag nästa vecka. En dag ska det bli longering för att kolla hur hon är på böjda spår. Pärla ska i alla fall ridas och jag tror att jag återigen ska rida utan stigbyglar. Det blir helt klart bäst så och jag måste bli starkare i min kropp samtidigt som jag rider henne bättre och hon går mycket bättre så där.
   
  Det blir nog bra. Jag är nog inne framåt åtta-tiden och då ska jag laga mat, ta det lugnt och därefter sova. Det är synd att eftermiddagarna och kvällarna ska gå så fort, men det är ju inget jag kan göra något åt direkt.
   
  Ha nu en asabra dag! Hörs sen!
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.