• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Vi får helt enkelt skylla oss själva att vi är kvinnor

  Jag och Emil åkte på en snokarunda innan ikväll. Mest för att vara säkra på att vi hittar till kyrkan på fredag när det är begravning. Vi pratade om lite olika saker, som vi såklart brukar göra. Men även politik. Ganska ytlig sådan kanske och återberättande av vad vi hört och sådär. Ingen av oss är väl direkt djupt insatt, men oavsett kunskap har vi ju våra åsikter osv.
   
  Det ledde iaf till att jag nu har suttit framför tv4play och kollat på Malou Von Sivers program Efter Tio, med diverse gäster. Jag kan ju säga såhär; det är nog tur att det inte är val nu - för jag vet inte vad jag skulle rösta på. Samma som sist, eller annorlunda? En sak är iaf säker och det blir inte blått! (Men visst hade det varit intressant med en slev i den där grytan?)
   
  Nu var inte det poängen, utan jag kom ihåg att jag hade läst något om att någon annan skulle vara gäst hos henne, och letade reda på detta. Sen vaknade den där feministiska argbiggan igen. Så... innan jag börjar skriva okontrollerat och ... mindre genomtänkt ska jag nog avsluta här.
   
  Dock är det fan inte okej att bara för att man råkar vara kvinna (but hey, i didnt choose!), skulle det finnas någon typ av "skyll dig själv"-faktor. Nej, jag gillar definitift inte när många tjejer klär sig väldigt utmanande, tvärtom. Jag är emot det helt och hållet. Men att det skulle vara okej att bjuda in sig hos dem - på vilket sett man nu vill tolka det - är fel. Det kommer det alltid att vara. Eller det BORDE vara det. Och vi får inte glömma bort vilka det är som "går för långt" och av någon konstig jävla anledning är det samma "sort" som dömer i domstolar och liknande.
   
   
  Nu ska jag fokusera på något betydligt roligare, och hoppas jag får vettig sömn. Imorgon ska jag tvätta, handla,laga mat (kycklig var beställt. Skönt när någon annan väljer mat ibland! Fast jag fick tjata rätt mycket ^^) och ut till stallet ska jag inte förrän på eftermiddagen.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.