• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Världens snällaste häst

   
  Hästen anses världens snällaste, skulle aldrig göra något busigt eller några dumheter. Den är välutbildad, stadig och ställer upp på precis allt. Den är okomplicerad i all hantering, är som en dröm att göra precis allt med.
  Detta är den optimala hästen som alla älskar - eller?
   
  Vart är denna hästs personlighet, egenskaper och ... är den ens sig själv?! Är den glad eller är den bara så överkörd? Mår hästen bra, kan den göra något av fri vilja och är den nöjd med tillvaron. Har den över huvud taget någon livsglädje?
   
  Nästan varje "hästförälder" skulle nog döda för att få tag i en sådan här "trygg" och stabil ponny/häst till familjen. De som äger denna "dröm" talar gärna om att de har den PERFEKTA HÄSTEN, som är bäst på precid allt.
   
   
  Men det kanske bara är jag som anser att hästen i fråga är TRÅKIG. Den verkar dessutom inte må bra och jag hade tyckt väldigt synd om den. Aldrig att jag frivilligt hade köpt en häst som beskrevs med de orden. Självklart ska hästen vara lätt att ha att göra med; trevlig och okomplicerad. Men det ska fortfarande vara en individ med personlighet.
   
   
  Världens snällaste häst = ointressant och överskattad.
   


  Kommentarer
  Alva

  Fin blogg!! :)
  Om du vill så får du jättegärna kola in min hästblogg och lämna många kommentarer! ;) Hoppas du gillar den och fortsätter läsa :)

  2012-11-23 @ 10:04:58 | URL: http://alvac.webblogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.