• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Vad var det jag sa..!

  Tanken var att "hänga på låset" kl 10 i morse, till Charlies, för att köpa arnika/liniment innan jag åkte ut till djuren. Där skulle jag som vanligt vattna och mata dem, men även massera Pärlis. Sen skulle jag vara inne klockan senast 10.45 igen...
   
  Idag, när jag hade lite tidspress och ville att allt skulle flyta på så tyckte såklart hästarna annorlunda. Bus i hagen, och maten lockade tydligen inte ens. Det var första gången sedan jag köpte A (snart 4 månader) som jag såg henne skutta runt och sparka och verkligen busa all in! Det var iaf kul att se att hon 'kan' och numera även börjar bjuda på sådan glädje! Det som var mindre tråkigt var att jag fick traska enda längst ner i hagen och slääääpa med henne för att de skulle in och äta innan jag åkte. Seghäst. Innan dess så hade jag ropat och skramlat ett antal gånger redan, men nepp. De kände visst inte för det. Älskade Pärla satte också av och skulle leka, men så stannade hon efter bara hundra meter... Åh, så ont hon har då. :(
   
  De åt en stund, och jag grejade med Pärlahäst. Sen så tyckte A att hon var färdig och så gick hon ut = Pärla tog över "uppgiften" att tömma A's krubba med. Och jag hann inte stå där och mota, så hon fick väl se det som lite "tröstätning" eller något... Aja, sen gick A in igen och direkt ut i gången. Faaan, jag trodde hon skulle ut på gården och härja och kände att NEJ, det passade inte riktigt då jag redan var sen. Men hon vände och ställde upp sig så fint på gången precis som hon ska stå när hon ska ridas. In igen med hästen och stänga igen och gasa in till stan igen. Klockan var väl typ 10.50 när jag var inne.
   
   
  Aleccis mat (över) och Pärlis mat (under). Idag fick det bli tvårätters ;)
   
   
   
  Banan är bland det mest populära hästgodis jag känner till! Perfekt att ta med till stallet när de börjar bli så dåliga/gamla att man själv inte vill ha dem.


  Kommentarer
  Elin

  Min förra medryttarponny älskade bananer, haha!:)

  2012-11-23 @ 19:51:39 | URL: http://slowmotionphoto.blogg.se/


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.