• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Tränset - hur blev det i praktiken?

  Aleccis fastnade inte riktigt på bild idag, men här är ett försök:
   
   
  Sidostycket är som synes framför nosgrimmans sidostycke. Allt satt på plats före ridturen, men frågan var ju om det skulle lösa problemet under ridturen.
   
  När jag satt av så var det första jag gjorde att kolla hur tränset satt. Nosgrimmans sidostycke hade åkt under sidostycket lite men den stora grejen var ju att sidostycket tidigare hade vänt sig lite och flärpen låg inte och skyddade henne från knäppet som det skulle göra. Men när jag kollade idag så låg det fortfarande i rätt position! Så som tur var så löste detta mitt problem! Vad skönt det är när det finns så smidiga lösningar. :)


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.