• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Tjeena, tjeena

  Två och en halv timme senare. Jo, jag ställde klockan på 07. Vaknade, la mig med telefonen en timme. Och sen när gör jag så?! Jag som hatar att ligga och dra mig. Happ, inte längre, tydligen. Nu har det redan gått två timmar sedan jag vaknade men det känns ändå som nyss? Hur seg får man vara... Jag som skulle ha diskat och så skulle jag ha tuffat ut till hästarna. Usch, jag känner att jag är lite ur gängorna.
   
  När jag kommer ut ska jag motionera ena hästen. Frågan är om jag ska tömköra Pärla? Känns som jag vill åt henne lite då vi har halkat ner i den där framtunga svackan som jag inte gillar och som jag uppenbarligen inte klarar att lyfta ur oss ur. Får se. Vädret är iaf hyfsat.
   
  Sedan blir det att ta fram klippmaskinen och dra av Aleccis päls. Hon ser knappt ens klippt ut, trots att hon ju är klippt en gång. Tanken är att ta allt (förutom huvudet och benen som vanligt. Att klippa benen betyder bara en sak för mig = för lite utevistelse för hästarna. Så nej, här behåller vi benen och låter hästarna vara utedjur.) Sedan ska hon bara få gå och skrota idag. Ta igen sig lite. Så kör vi på imorgon igen.
   
  Jag vill ha mina grejer från Hööks med - nu, nu, nu, NU! Att det ska vara så seeeegt...
   
  Förresten! Igår så hade Herr Hingst en hel del invändningar, haha. Han gjorde allt i sin makt för att slänga av mig när vi galopperade. Det var inga små bockspång och sparkar han bjöd på heller, haha. Aja, det var ju spännande. Nu har vi gjort det också! Jag satt kvar, så när han fattar att jag inte åker av så kommer han nog så småningom ge sig.
   
  Tanken är att ladda upp den fjärde och sista delen (den som jag personligen tycker är "roligast" att se på) under tiden jag är ute. Om datorn sammarbetar kommer den upp senare, om inte, så... blir det ännu senare.
   
   

  Är inte gult den allra vackraste färgen..? :]
   


  Kommentarer
  Retard Riders- Martina

  SV; Ja, är väldigt glad över min paddock. Däremot vore inte ett ridhus i närheten fel, för det tar minst en kvart med bil från oss :/ Men man får va glad över det man har helt enkelt :D

  2012-11-15 @ 10:23:42 | URL: http://RetardRiders.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.