• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Taggad! :D


  Fjord-SM 2008. Iofs sommarpäls här, men ändå.
   
  Imorgon senast klockan 10.00 rullar vi från gården. Jag putsade sadeln, tränset, gjorden, grimman och lite annat smått och gott innan. Hoppas nu att Växjö levererar! (: Dessvärre har jag inte valt "outfit" än (dvs schabrak och skydd, haha). Det bruna bling-pannbandet sitter på tränset och det matchar ju det mesta. Jag är lite inne på om jag ska ha lamicell-schabraket (jag har dock inte kollat hur färgen passar Pärla) eller om det blir något annat? Hum. Beslutsångest varehär!
   
   
  Lamicellscahbraket på skogsponnyn.
   
  Oreange't är snyggt och kanten är brun. Pärlas skydd är bruna, och även pannbandet. Så jao, kanske blir det bra? ^^
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.