• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Sovdags

  Intervjun gick bra. Därefter blev det ett stopp på McDonalds (hallåååelleeer?! -.- sjukt onödigt! men gott :)) Jahopp, sen trodde jag att jag, trött som jag var, skulle få ta det lugnt, men närå. Sortering av viktiga och mindre viktiga papper in i diverse pärmar krävdes omedelbums, så det tog väl typ tre(!) timmar. Nu får ingen kräva något (inte ens disken) för nu tänker jag unna mig lite sömn.

  Jag kikade förresten lite snabbt på vädret på fånen. Det såg mindre kul ut; regn, regn, regn, regn, regn och regn hela veckan. Hua!

  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.