• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Rida + filma = ?

  Jag kom på en sak igår! Min syster är ju uppe i Vetlanda nu, och hon la fram ett förslag att vi skulle rida någon dag och absoluut! Klart vi ska rida. Kul att ha sällskap och tjöta lite skit. Jag tänkte faktiskt att vi skulle introducera en av mina mer favvorundor som tar över en och en halv timme (för A, alltså), och består av feta galoppuppförsbackar och mycket grusvägar. En rätt saftig runda, med andra ord. Plus skog och.. ja, gegga ingår väl nu också. Sugen iaf!
   
  Men nu var det inte det jag syftade på utan jag har tänkt att plocka med mig A och rida lite vettigare på någon bana någon dag. Och hur FANTASTISKT hade det inte varit om jag kunde muta min kära syster till att följa med och filma? Ååh, det hade varit något. (Men som vanligt så tycker ju inte de andra i min närvaro att det är lika kul som jag tycker, så vi får väl se. Kommer någon på något att muta med så är det välkommet! ^^)
   
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.