• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Onsdag

  Idag är det onsdag och för mig innebär det ridning av tre hästar; och alla i olika storlekar!
   
  Den här veckan ser ut som följer för Aleccis:
  Mån: ridning
  Tis: ridning
  Ons: ridning
  Tors: vila (och bli klippt)
  Fre: ridning
  Lör: ridning
  Sön: vila
   
  Tanken är att gå upp ett snäpp och rida tre dar, vila en. Vilket alltså blir vila en till två dagar i veckan. Men samtidigt får jag inte glömma att andra saker ska planeras in också, så just denna vecka blir det två vilodagar precis som tidigare.
   
  Pärla ska väl gå varje dag. Eventuellt vila på söndag, det beror på vilket humör Emil är på när jag ska rida hingsten då ;) Haha, vi kom ju överens om att mina ska stå när jag rider hingsten (förutom när jag rider medan han jobbar), men ibland kan jag tänja lite på det där och iaf rida en häst. Och som ni vet så blir det i stort sett ALLTID Pärla om jag bara ska/kan/hinner rida en. My first choise.
   
  Nästa tävling är för övrigt KM:et på hemma klubben (Vetlandaortens Ryttarförening). Och visstfan kliar det i fingrarna att vara med i en förklass med A, men så har jag ju lovar mig själv att... nej. Så det blir inte så. Om jag är sugen..?! (:
   
   
  Del 2 kommer för övrigt upp medan jag är ute och rider. Och under tiden ska datorn stå på och ladda så att även del 3 kommer upp. Men det blir inte förrän senare. Del 4 kommer ta ännu längre tid då den är lite längre. Så jag kan inte lova att den ens kommer upp idag. Vi får se.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.