• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Om jag letade D-ponny...

  Om jag var yngre (ganska mycket yngre) och letade D-ponny (och inte hade/skulle ha Mellonie) så hade jag lätt varit intresserad av den här ponnyn! Så himla fin! Hon är lite smyggrov, men ändå inte alls tung. Korsning ardenner/arab faktiskt (hade jag aldrig gissat). Printade lite halvdana bilder ur youtube-filmerna, därav kvalitén.
   
   
   
   
  Hur fin är hon inte?! :) 15.000 kr kostar hon, född 2002, haft föl. Synd hon inte var en decimeter högre och att jag var rik, hade massa tid och plats och ännu mer pengar - för då, då hade jag fasen slått till!
   


  Kommentarer
  Anni

  Åh! Var har du hittat annonsen?:)

  Svar: Jag fann den när jag valde stora hästar -> hoppning -> billigast först påhastnet.se ;) den låg i fel kategori. Här är länken: http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=664888
  vinna.blogg.se

  2012-11-09 @ 19:27:32 | URL: http://teamoveson.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.