• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Ojsan hoppsan

  Alltså, HAHAHAHA va vi låter tröga på filmen. Aja, det bjuder vi på! :) Jag har med allt ljud så det är ju bara att lyssna och garva. Hähä. Det blev 4 delar och de tar hundra år att ladda upp. Men de kommer när de kommer. Dessvärre tar minnet slut innan vi är klara, så själva linjen finns bara med i höger varv (och vänster galopp på sista). Jao, seriös är väl inte mitt kännetecken kanske.
   
  Förbered er på vevande nävar, dålig ridning, ingen balans, kassa vägar, konstiga kommentarer baserat på ... ingenting? Och mycket, mycket mer. Jag är iaf nöjd med henne idag. Det var ju första gången för oss.
   
  Vi har sååå mycket att lära. Och jag vet att jag typ förstör hennes gång, men det är för att jag än så länge i stort sett bara vill ha henne lugn och medgörlig.
   
  Konstruktiv kritik? Ge hit!
   

  Varför har bilderna börjat bli avlånga?! Störande..!


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.