• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Nöjd med Aleccis idag

  Ibörjan var hon taggad och lite på, men sen väntade hon på mig och då blev det mycket bättre. Jag travade en del under nedsittning och det är sällan jag kan det då det har blivit så ryckigt så jag "måste" rida lätt istället. Men idag gick det fler gånger och jag kunde sitta kvar under hela travsträckan. I galoppen tänkte jag på att sitta ner och "rulla med" i sprången så att hon verkligen galopperade genom kroppen. Som sagt fungerade det bra idag. Självklart är ju inte varje steg fläckfritt - vi får våra bakslag då och då - men helheten var bra. Nöjd, som sagt. Vi red i skogen och därefter dahlseda åt "fel" håll och två varv runt flugeby. Detta för att jag ville ta några korsningar i höger galopp också och inte bara vänster som det blir när rundorna tas åt "rätt" håll.
   
  Ingen är mer sugen än jag på att nästa säsong ska dra igång! Jag är så himla sugen. Egentligen var "målet" (precis när jag köpte henne och inte visste om skadan(?)/hovbölden (vilket det nu var; bara bölden eller båda?)) att starta KM:et, som är imorgon. Men som jag har nämnt förut så blir det ingen hoppning innan årsskiftet. Även om jag är sååå himla sugen! Ärligt talat så hade vi "nått" det målet om allt var som det skulle. Att vara med alltså, inga förväntningar utöver det. Bara ett mål att debutera i samband med den tävlingen. Så det känns ändå att jag har lite koll på ... oss. Hur det hade passat med en tävlingsstart och så.
   
  Äsch, nu ska jag sluta snacka. Det blir ingen start imorgon. Men jag tänkte ändå vara där och vara funktionär. Det är kul tycker jag och framför allt vill jag hjälpa till när jag kan. Ofta har jag starter i samband med hemmatävlingar eller också har jag andra saker planerade så att jag inte kan ställa upp och "jobba". Men nu ska jag passa på att göra nytta.
   

  Highest quality in the awesome mobilkamera - eller inte.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.