• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • När döden inte längre tillhör framtiden

  Kl 03.30 ringde klockan. Det är aldrig kul när klockan ringer den tiden. Det var det inte heller inatt... Jag har tidigare sagt att jag var glad för att jag inte har förlorat någon nära - så är det inte längre. Nu har det hänt.
   
   
  Det var svårt att sova efter det. Jag vaknade/blev väckt ytterligare tre gånger innan jag valde att gå upp. Egentligen vill jag bara lägga mig i soffan, och låta dagen gå utan att bry mig. Men jag ska, oavsett om jag känner för det eller inte, åka ut och rida Pärla och därefter A.
   
  Hjärnan är inte riktigt så klar som den borde och jag har en ihållande huvudvärk pga sömnbristen.
   
   
  Jag har inget mer att säga just nu. Ärligt talat vet jag inte hur det blir i eftermiddag heller.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.