• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Motionering av hästapållarna

   
  Någonting såhär är rundan vi red idag. (Jag är inte säker på att jag målade rätt här längst åt höger, men skitsamma.) Den är lite längre än de jag brukar rida och denna tar 1h 40 minuter i hyfsat tempo. Vi utgår alltså från gården (1:an) och rider mot Appelhester först och därefter på skogsgrusvägar och en bit på packad grusväg till Kettilsås, och därifrån är det sedan genom skogen till skogsgrusvägar och "vanliga" grusvägar igen.
   
  Båda hästarna var väldigt svettiga efteråt (Becka red Pärla) och A blev rätt jobbig i slutet. Annars höll hon sig fin större delen. Jag antar att hon blev trött i slutet vilket gjorde att hon istället började ligga på mer framåt/i sidled/studsa och sådär. Men en helt okej runda i jättefint höstväder! Sol, men ganska blåsigt men hellre det än regn och snö! :)
   
  Oftast när jag rider den här rundan brukar jag ta den tvärsöver skogsvägen strax efter Appelhester, men den här varianten är både bättre (underlaget) och längre men framför allt roligare! Det är en rätt saftig backe med som jag märkte vad mycket mindre krävande när man satt på A (vilket såklart inte är så konstigt, haha) jämfört med Pärla.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.