• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Minestrone

  Scones. Det fick det bli till mellanmål (frukost för Emil) och det satt fint faktiskt. Därefter åkte vi och fixade lite ärenden, och sen blev det faktiskt vila, haha. Jag hade både sömnbrist och vätskebrist så jag var allt annat än pigg. Det var rätt trevligt att få vila till sig lite. Efter vilan och en dusch var jag mig själv igen.
   
  Dagen har inte varit speciellt spännande, eller för den delen unik. Men så ser det iaf ut. Nu ska jag snart äta en sen middag som dagen till ära är helfabrikat. Vi var sugen på soppa, men eftersom vi gillar olika sorter fick det bli en varsin färdig burk. Fantastiskt smidigt, om jag vår säga det själv. Men varken ekonomiskt eller särskilt bra i längden. Äsch, engångsgrej. (y) Jag har ju faktiskt efterrätt med! ;) Hähä, pariserbulle (eller en kusin till dem, för den är inte exakt likadan) och om jag har varit rxtra snäll så blir det glass på det. *Hejhej sockerberoende*
   
  Men ikväll skiljer sig dagen från resten av veckan; det blir vänligen kvällspromenad! Som jag har sett fram emot det och dessutom känns det genast bättre med tanke på mina "efterrätter". Happ, först soppa. Med pasta. Mums!
   
   
   
   
  Ikväll langar jag upp ett inlägg om hästarnas vinterplaner.


  Kommentarer
  Josefine

  SV; Du är inne på rätt spår, fast jag nämner inga namn såklart :)

  2012-11-28 @ 19:43:09 | URL: http://fantasias.blogg.se/


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.