• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Min lördag

  Pärla: 2 h  20 minuter. Det mesta med Marielle och Morton.
  Aleccis: 1 h 35 minuter. Det mesta med Marielle och Loka. Vi fick lite hjälp med ridningen, så nu är jag iaf lite klokare.
   
  Jag känner mig väldigt seg och slö just nu. Det känns verkligen inte lockande att ställa sig och diska all disk som jag har skjutit fram, men jag har ju inget val direkt. Sedan ska vi fira lördag med att göra pannkakor (eller alltså jag får väl göra dem, haha) och tanken är att gå på promenad med en vän innan dagen är slut.
   
  Igår så nämnde jag ju lite om Aleccis. Men jag glömde Pärla. Jag använde bettet med D-ringar och kopparrullar och i början gick hon riktigt bra. Sedan blev det successivt inte riktigt lika bra, men klart bättre än hur hon brukar va. Hon var iaf inte framtung.
   
  Imorgon kommer jag inte rida någon av mina hästar, men däremot så blir det ju hingsten istället. Jag ska försöka "njuta" av att få ta det lugnt, men som vanligt kommer jag nog inte känna riktigt så...
   
  Det var en liten check av läget. Nu ska jag återta soffläget och motivera mig tillräckligt för att ta tag i disken - så småningom. Allt detta låter jag vila till morgondagen, så jao, vi hörs imorgon igen då!
   

  Worlds greatest.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.