• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Kvällsridning av A

  Jodå, halv fem kom jag och A ut på en sväng. Hon valde skogen, så skogen fick det bli. Följt av flugebyrundan x2. I skogen var hon rätt fin. Lite korvhäst då hon kikade på lite saker och böjde sig = störande, men det skymmde så det är inget jag bryr mig om att hon ville kolla lite. Hon var ändå rätt lugn och så. Men första varvet runt flugebyrundan tog hon sig friheten att latja på lite och det blev inget bra. Men andra varvet så kunde jag plocka ner henne i lugnare tempo igen och då var hon okej igen. Generellt flöt hon iväg för mig i traven, så vi travade lite mer, dock med blandat resultat. Mer än så finns väl inte att utvärdera.
   
  Det var ett ganska vanligt motionspass, helt enkelt. Men jag lovar att jag är sjuukt taggad att rida på riktigt! Bort från dessa grusvägar och skogen och in på en riktig bana! Some day...
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.