• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Kul häst

   
  När jag hade ridit, och hästarna hade fått mat så stod jag och hade det lite mysigt med Pärla. Hon stod väl mest och tiggde på sitt vanliga, inte särskilt jobbiga, sätt. Sen stod hon med huvud mot dörren som leder ut och jag stod mest och väntade på att Aleccis skulle äta klart. Men jag stod vid Pärla, fortfarnade mysande med henne, eller vad vi nu gjorde. Jag tittade mest och talade om hur snygg hon är. Sen, för skojs skull (Pärla väntade ju såklart på att få gå ut igen) så förde jag handen mot dörren men eftersom jag inte nådde den (det var väl 1 dm kvar ungefär) så öppnade jag inte. Men när jag stod där, med armen rätt ut och "var på väg" att öppna dörren så började Pärla nicka.
   
  Inte för att det betyder samma sak som för mig. Men det blev på människovis väldigt komiskt då jag "frågade" henne om hon ville gå ut och hon, av alla sätt, "svarar" med att ställa sig och nicka! Jag skrattade rakt ut. Tyckte det såg så kul ut. Hon är så härlig, hon. :')
   
    


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.