• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • KAOS IN THE HOUSE

  Klockan är lördag. Lördag är tävling. Jag var taggad som saaatan. Men så PANG, njae, hahaha. Så jävla fel. Tufft och kul, men fyfan vad man får krupp på att folk missuppfattar. Trevligt, trevligt. Istället för att skaka vett i alla skallar jag hittar ska jag nu istället sätta på mitt fulaste flin, garva åt den störda verkligheten vi lever i och det hemska samhället som har spårat ur, och så ska jag klicka mig in på min youtubekanal. Där ska jag knarka Pärla och så ska jag bara stoppa upp något i de där hålen, nivet, de där inte solen skiner. Dock in the fucking imagination, och så ska jag bara ROCKA FJORD. Hejochhå.
   
   
   
  Tänk, vad trevligt. En andraplacering i en LC. Nästan som ett OS-guld, inte sant? Nej, inte ens för mig. Men jag är ju bara en skogsmulle som inte vill något. Boo-jaah.
   
   
  Eller kanske en 1m's clear round från stenåldern... Inget att hänga i julgranen precis. Men den dagen hade jag ett mål. Ett mål VI nådde med råge. Fucktherest, som det så fint heter.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.