• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Jönköping

  Yes, idag blir det Jönköping för hela slanten. Men inte alls i hästsyfte utan helt och hållet bilrelaterat.
   
  Förresten så håller de på att bygga både Biltema och Max i Vetlanda så sen har vi sääällan ärenden till Jönköping igen ;) Egentligen är väl det enda som fattas typ Hööks eller någon annan konkurranskraftig hästbutik (vi har ju som bekant redan Charlies, och Granngården). Annars är väl jag hyfsat nöjd. Eller jo, någon vettig elektronikbutik hade inte skadat heller. Finns just nu bara en och den vill vi inte ska köra över oss konsumenter genom att höja priserna okontrollerat pga att det inte finns någon konkurrent. Jag som aldrig handlar kläder, eller bryr mig om kläder, tycker faktiskt att Cubus hade varit trevligt att ha här då de visar lite skapliga grejer ibland på deras reklamer. Ett tag var det snack om att det skulle bli en Cubusbutik här, men jag antar att det inte är intressant längre..?
   
  Ojsan, tur det inte spårade ur här, hahaha. Feel the ironic.
   
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.