• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Jkpg-sug!

  På lördag ska vi ha "inflyttningsfika". Det är mitt val då jag HATAR allt vad fest heter. Här blir det saftkalas istället, haha. :D Nej, men alltså våra föräldrar och resten av familjeskaran (syskonen) kommer förbi och jag har tänkt att baka en del.
   
  Så därför måste man träna, och träna är vad jag har gjort idag. Jag gjorde en tuppkaka och jodå, ätbar blev den - men vacker? Njae, inte särskilt. Jag vet egentigen inte vad som blev fel, för jag gick efter receptet. I och för sig var det väl lite vad jag räknade med (därav träningen :P) men ändå.
   
  Poängen var inte att snacka om fika och mina misslyckade kökstalanger, nej verkligen inte. OM jag hade haft råd hade jag istället plockat med mig Pärlahäst och tuffat upp till Jönköping för deras lok-reg hopptävling på lördag. Egentligen är jag skitsugen och jag vill, vill, vill, viiiill... Men nepp säger plånkan. Dålig idé och så har vi ju som sagt våra fikaplaner den dagen, så det blir hundra procentigt inget med det. Blää. När vädret och allt är lovande (dvs inte snö, is, minusgrader och halt).
   
  (Sen kan man ju även ha invädningar mot att Pärlai så fall skulle tävla varenda helg 4 - egentligen 3 då vi gick omkull på första och inte hoppade särskilt mycket - helger på raken. Men nu blir det inte så, utan hon kommer ha "hopp-vila" eftersom jag nästan aldrig hoppar mer än på tävling. (Och ibland över skogshindren, men det är sällan det med).
   

  Skogshindren. Det är alltså såhär vi "tränar". (:


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.